Hlavní obsah

Internetová televize Stream.cz je nově na Apple TV i Android TV

Novinky, mif

Internetovou televizi Stream.cz, kterou provozuje společnost Seznam, mohou diváci nově sledovat také na Apple TV a Android TV. Pro obě zmiňované platformy jsou k dispozici nové aplikace. Ty je možné stahovat samozřejmě zdarma.

Foto: Stream.cz

Nová aplikace Stream.cz

Článek

„Naším dlouhodobým cílem je vycházet divákům vstříc, dopřát jim volbu vybrat si, na co a kdy se chtějí dívat, a maximálně jim zpříjemňovat zážitek ze sledování jejich oblíbených seriálů. Aplikace Stream.cz pro Apple TV a Android TV byla proto dalším logickým krokem, kterým ale naše práce nekončí, následovat bude samostatná aplikace Pohádky pro tato zařízení,“ řekl Stanislav Hruška, produktový manažer Stream.cz.

Foto: Stream.cz

Nová aplikace Stream.cz

Apple TV je v podstatě malá krabička, která je vybavena wi-fi modulem, ethernetovým portem a HDMI výstupem. U televizoru nahrazuje funkce multimediálního centra, do kterého je ale navíc možné instalovat i aplikace.

Android TV je operační systém, jenž je dostupný v některých multimediálních centrech a chytrých televizorech. I do něj je možné instalovat nejrůznější programy.

Pohodlné ovládání

V obou případech je možné ovládat multimediální zařízení nebo televizory pohodlně na dálku pomocí ovladače. A tomu je pochopitelně uzpůsobena také nová aplikace Stream.cz. Ta je k dispozici zdarma v internetových obchodech App Store a Google Play. Návod, jak při instalaci postupovat, naleznete na stránkách www.stream.cz/tv.

Aplikace Stream.cz je mimochodem již více než rok k dispozici také pro chytré televizory od společností Samsung a LG. Doposud si ji stáhlo více než půl miliónu lidí. Návod na instalaci na přístrojích těchto výrobců je opět k dispozici na webu internetové televize Stream.cz.

  • Návod na instalaci aplikace Stream.cz naleznete zde.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám