Hlavní obsah

Nejdůležitější zprávy na Novinky.cz nově také v audio podobě

Novinky, mif

Souhrn nejdůležitějších událostí každého dne si nově čtenáři serveru Novinky.cz, který provozuje Seznam.cz a vydavatel deníku Právo Borgis, mohou poslechnout také v audio podobě. A to nejen na svých počítačích, ale také na tabletech a chytrých telefonech.

Foto: Novinky

Události v audio verzi je možné přehrát přímo z daného článku.

Článek

Přehled nejzajímavějších událostí vychází na serveru Novinky.cz každý den ve 13:00. Přehrát si jej v audio podobě je možné přímo z daného článku. Středeční události naleznete zde.

„V horní části zprávy ´Události dne´ čtenáři nově naleznou tlačítko ´Poslechnout článek´, pomocí kterého se aktivuje zvukový přehrávač. Audio záznam si lidé však budou moci pustit i přímo na domovské stránce Seznam.cz, kde bude přehrávač umístěn na posledním místě v sekci patřící Novinky.cz,“ řekl Norbert Gulevič, produktový manažer Novinky.cz.

Foto: Novinky

Audio záznam si lidé mohou pustit také přímo na domovské stránce Seznam.cz.

Události dne nejsou jediným obsahem, který server Novinky.cz nabízí v audio podobě. Od začátku července je možné si poslechnout také komentáře předních českých osobností a expertů na danou tematiku.

Audio podoba komentářů vzniká ve spolupráci se serverem Audioteka.cz. „Každý pátek odpoledne si je uživatelé budou moci stáhnout buď do svých mobilních telefonů přes aplikaci Audioteka, která je dostupná na všech mobilních platformách, nebo do svých počítačů ve formátu MP3,“ podotkl Gulevič. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám