Hlavní obsah

Email od Seznamu dostal papírovou podobu

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz přidala do svého Emailu nový vzhled, který se podobá klasickému dopisnímu papíru. Novinka kromě povedeného designu poskytne také snazší práci s přílohami a dalšími funkcemi poštovní schránky. Upozornil na to produktový manažer Seznam.cz Emailu David Finger.

Foto: Seznam.cz

Papírová podoba Seznam.cz Emailu

Článek

Papírový vzhled je velice jednoduchý a hlavně působí přehledným dojmem. Je volitelný – tzn. uživatel si může nechat stávající, nebo si přepnout na nový vzhled. Pokud mu ten papírový nebude vyhovovat, může se zase vrátit k předchozímu.

Foto: Seznam.cz

Všechny přílohy se zobrazují v náhledu.

„Uživatelům, kteří se pro tento vzhled rozhodnou, se výrazně zjednoduší práce s elektronickou poštou. I když jim zůstanou zachovaná veškerá nastavení, budou moci pracovat jen se základními funkcemi e-mailu – tedy psaní a čtení zpráv, včetně rychlých odpovědí a přeposlání. Odpadne řazení zpráv, štítkování, filtrování nebo třeba složitější nastavení,“ vypočítává Finger.

Foto: Seznam.cz

Nový Seznam.cz Email

„Novinkou je také práce s přílohami. Ty se uživatelům zobrazí ve velkém náhledu přímo pod příchozí zprávou. Zároveň mohou s přílohami libovolně otáčet tak, aby jejich čtení bylo co možná nejpohodlnější,“ doplnil produktový manažer Seznam.cz Emailu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám