Hlavní obsah

Seznam vydal novou off-line verzi aplikace Mapy.cz

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz vydala aplikaci Mapy.cz, kterou lidé mohou nově používat i bez přístupu k internetu. Novinka je k dispozici pro mobilní zařízení, která jsou postavena na platformách Apple iOS a Android.

Foto: Seznam.cz

Nová aplikace Mapy.cz pro Apple iOS

Článek

„Velikost mapových podkladů celé České republiky zabere maximálně 350 MB. Po stažení map už nebude třeba zbytečně plýtvat mobilní data pro zobrazení mapy a navíc tak kdokoliv může mít mapu vždy k dispozici. A to i v místech, kam se mobilní internet ještě nedostane,“ uvedl produktový manažer Seznamu Lukáš Pulda.

Připojení aplikace Mapy.cz využívá pouze v některých případech. Například při plánování trasy, nebo zobrazování informací o bodech zájmu, které nebyly staženy společně s mapou.

Foto: Seznam.cz

Nová aplikace Mapy.cz

„Kromě přidání off-line dat prošla samotná aplikace redesignem, který vedl k jejímu zjednodušení. Nově uživatelé nebudou muset nic nastavovat a na obrazovce naleznou jen minimum ovládacích prvků,“ podotkl Pulda.

Nechybí ani oblíbený turistický obsah. „Ten lidé najdou pod symbolem batůžku, kde je pro ně připraveno přes 5 000 zajímavostí. Najdou tam například tipy na zajímavá místa, které jsou doplněny fotografiemi, kontakty, informacemi o cenách vstupného či jejich otvírací době,“ uzavřel produktový manažer Seznamu.

Bližší informace o nové aplikaci Mapy.cz a pokyny pro stažení jsou k dispozici na stránkách Seznamu (zde).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám