Hlavní obsah

Největším internetovým skokanem je Erik Pardus z Četnických humoresek

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednička na českém internetu Seznam.cz zveřejnila statistiky největších internetových skokanů za letošní květen. V kategorii osobností je největším skokanem zesnulý herec Erik Pardus, kterého veřejnost zná mimo jiné jako strážmistra Zahálku v televizním seriálu Četnické humoresky.

Článek

Za Erikem Pardusem se umístily osobnosti jako Daniel Častvaj, Lenka Pletková, Tomáš Plekanec, či Alexander Branislav Hromek. Z televizních pořadů byla největším skokanem kuchařská show Prostřeno. Druhé místo patří pořadu Farmář hledá ženu, třetí Hokej online a čtvrté Superstar.

Velký zájem měli Češi v květnu také o sport. "Není překvapením, že na českém internetu v květnu výrazně vzrostl zájem o hokej, a to především o online přenos MS v ledním hokeji. Podle reportu českého internetu za Seznam.cz byla také výrazná poptávka po přáních ke Dni matek,“ uvedla Veronika Rozumková, PR specialistka Seznamu.

"V rámci regionů se výrazně zvýšilo hledání informací o různých místních, ale i globálně vnímaných událostech, o které byl lokálně projeven výrazně vyšší zájem. V moravskoslezském kraji první dvě pozice skokanů obsadily podrobnosti o digitálním vysílání a konci světa. V Hradci králové začali lidé v květnu hledat Kelly Family, v Pardubicích zase Osmáka degu," dodala.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v květnu 2011 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odráží aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy, nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - březen 2011
Osobnosti
1.Erik Pardus
2.Daniel Častvaj
3.Lenka Pletková
4.Tomáš Plekanec
Praktické dotazy
1.Přání ke dni matek
2.Česká Spořitelna Servis 24 přihlášení
3.Český hydrometeorologický ústav
4.Slevové letáky
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.Den matek 2011
2.300 zatáček Gustava Havla 2011
3.Giro Di Italia 2011
4.Maraton Praha 2011
TV pořady, filmy, seriály
1.Prostřeno
2.Farmář hledá ženu
3.Hokej online
4.Superstar

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám