Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: WolfQuest – v kůži vlka

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tato hra si rozhodně zaslouží pozornost už jen za svou originalitu. Jedná se totiž o simulátor vlčího života ze všim všudy.

Článek

Začíná to jako každé běžné RPG – výběrem vlastností a vzhledu vašeho hrdiny. Ovšem tím není člověk ani jiná humanoidní bytost, ale nefalšovaný vlk. S ním se pak vydáte zkoumat okolní rozsáhlou krajinu.

:. WolfQuest

To je nejúžasnější moment celé hry: máte absolutní svobodu pohybu a výběru toho, čím se budete zabývat. Zatímco v ostatních hrách spíše jen plníte předepsaný scénář, tady si můžete užívat absolutní volnosti. Máte možnost se jen tak kochat krásami okolní krajiny a až vás to omrzí pokusit se něco ulovit. I výběr kořisti je neskonale bohatý, od myší až po statné jeleny. Na ně si ale budete moci troufnout až v okamžiku, kdy nasbíráte nějaké zkušenosti.

:. WolfQuest

Hru rozhodně vyzkoušejte. Už jen kvůli velice podařenému nápadu, který nevyužívá 3D enginu pro další tuctovou střílečku, ale pro vytvoření zábavné záležitosti, z níž volnost vlčího života tryská každým pórem.

:. WolfQuest

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Astra – v jednotě je síla

Vesmírné střílečky bývají koncipovány obvykle pro jednoh hráče, který je v nich nucen čelit obrovské přesile. Když se však do hry vloží prvek spolupráce,...

Výběr článků

Načítám