Hlavní obsah

Exekutor už po podvedené ženě nechce statisíce, ale „jen“ 140 tisíc

Právo, gin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Exekutor Juraj Podkonický po pondělním článku v Právu sloučil všechny exekuce vedené proti Jaroslavě Čihákové z Prahy do jedné. Čiháková se stala obětí podvodu s ukradenou občankou a pokutami za jízdy načerno.

Foto: Právo

Juraj Podkonický

Článek

S advokátem dopravního podniku Tomášem Sokolem tak z ní Podkonický už nepáčí původních 700 tisíc, ale už „jen“ 140 tisíc korun. „I to je za daných okolností velký úspěch,“ sdělil ve čtvrtek Právu advokát Čihákové Adama Batuna.

Slučování vícenásobných exekucí vedených od jednoho věřitele proti jednomu povinnému sice nařizuje zákon, ale Podkonický na to navzdory četným žádostem advokáta Batuny celý loňský rok nebral zřetel.

Právo a Novinky.cz o tom informovaly v pondělí, ve čtvrtek Podkonický exekuce proti Čihákové spojil. Advokát Sokol už dříve ze své odměny slevil polovic.

U Čihákové šlo o to, že kdosi jejím jménem nadělal během pěti let za černé jízdy statisícové dluhy, o kterých nevěděla.

V bydlišti si nevyzvedávala poštu, protože se snažila vymanit z domácího násilí. Prošvihla tak všechny lhůty a možnosti soudní obrany.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám