Hlavní obsah

Primu před spuštěním CNN Prima News opouští šéfka zpravodajství Jitka Obzinová

Novinky, tov

Dlouholetá ředitelka zpravodajství a publicistiky Jitka Obzinová se po více než deseti letech rozhodla opustit skupinu Prima. Společnost začne nyní hledat jejího nástupce, který zastřeší i plánovaný zpravodajský projekt CNN Prima News. V úterý o tom informovala mluvčí televize Prima Gabriela Semová.

Foto: TV Prima

Jitka Obzinová

Článek

„Bylo to nezapomenutelných deset let, které jsem strávila intenzivní prací pro televizi Prima. Po dlouhé úvaze jsem došla k rozhodnutí, že nyní nastal čas se opět věnovat více sama sobě a hledat naplnění i v jiných než pracovních věcech,“ řekla Obzinová.

Kolegům poděkovala za spolupráci a věří, že se brzy najde její nástupce plný elánu do přípravy zpravodajského projektu CNN Prima News.

„Odchod Jitky nás velmi mrzí, nicméně chápeme její rozhodnutí. Pevně věříme, že se nám podaří v blízké době najít vhodného kandidáta, který se ujme kromě řízení týmu zpravodajství a publicistiky i aktivních příprav našeho nového multiplatformního zpravodajského projektu,“ řekl Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Dočasným vedením redakce bude pověřena šéfeditorka zpravodajství Eliška Čeřovská. Bude přímo podléhat generálnímu řediteli.

Jitka Obzinová postupně prošla ve své profesní dráze všemi třemi hlavními televizními stanicemi (ČT, NOVA a Prima).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám