Hlavní obsah

Malaysia Airlines propustí skoro třetinu zaměstnanců

Novinky, tov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nedávné době dvěma leteckými katastrofami zasažené Malaysia Airlines propustí v rámci reorganizace 30 procent zaměstnanců, což je asi šest tisíc lidí. Informoval o tom server BBC.

Foto: Olivia Harris, Reuters

Muž sleduje letadlo Malaysia Airlines na letišti v Kuala Lumpuru.

Článek

Aerolinky v současné době zaměstnávají kolem 20 tisíc lidí. Kompletně je převezme stát a vláda dosadí nového generálního ředitele.

Při dvou leteckých nehodách společnosti Malaysia Airlines letos zahynulo 537 lidí. V březnu se Beoing 777 ztratil z radarů cestou z Kuala Lumpuru do Pekingu, má se za to, že letadlo spadlo někam do moře. V červenci byl jejich další Boeing 777 sestřelen nad východní Ukrajinou v místech, která kontrolují proruští separatisté. U obou neštěstí se doposud nepodařilo zjistit, co přesně se stalo a nehody se dál vyšetřují.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Akcie společnosti letos ztratily téměř polovinu hodnoty a  někteří analytici prohlašovali, že nepřežijí rok. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám