Hlavní obsah

Sazka propustila za čtvrt roku přes sto lidí

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Loterijní společnost Sazka snížila za poslední tři měsíce počet zaměstnanců o více než stovku na zhruba 320. Pokud jde o ředitelské pozice, tak z deseti jich zůstalo šest. Informovala o tom mluvčí Sazky Lenka Tichá.

Foto: Milan Malíček, Právo

Budova Sazky v pražských Vysočanech

Článek

„Sazka prochází rozsáhlou organizační změnou, uvedla Tichá s tím, že cílem má být zeštíhlení společnosti a racionalizace provozu. Snížení počtu zaměstnanců má podle Tiché přinést zvýšení efektivnosti, usnadnit systém řízení a kontroly a podstatnou měrou snížit náklady.

Jména šesti ředitelů Sazka odmítla zveřejnit. Ředitelské pozice jsou administrativně - správní, obchodní, provozní, marketing a strategie, distribuce a finanční, připomíná ČTK.

„Nová organizační struktura je platná k 1. srpnu 2011, ředitelé o její implementaci informovali své podřízené právě dnes,“ dodala Tichá.

Sazku v současné době řídí insolvenční správce Josef Cupka. Firma se do insolvence a následně do konkurzu dostala kvůli problémům se splácením úvěru na výstavbu pražské haly O2 areny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám