Hlavní obsah

Studenti v Praze využili sněhové nadílky a uspořádali bitvu

– Praha
Novinky, Aneta Lednová

Nelehké časy na vysoké škole si studenti rádi zpříjemňují. Ve zkouškovém období se na hory moc nejezdí, a tak v pražských Dejvicích alespoň stovka z nich využila sněhové nadílky a uspořádala koulovačku. A pořádně si to užili.

Koulovačka studentů před Technickou knihnovnou v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Munici v podobě sněhové koule u sebe měli všichni, kdo se sešli ve středu odpoledne u Národní technické knihovny, i když to zpočátku vypadalo, že se akce vůbec neuskuteční. Před 14. hodinou se pár studentů potloukalo před knihovnou a jen po sobě zvědavě pokukovali.

Poté se na sociální sítí objevilo, že se akce přesouvá o pár desítek metrů dál na zasněžený plácek. A tam bitva konečně vypukla. Skupina se rozdělila na dvě menší, které proti sobě začaly útočit. Kolemjdoucí nevěděli, kam dřív s očima, aby jednu neschytali, jiní se naopak přidali.

Přesto, že se jednalo o akci zorganizovanou studenty vysokých škol, aktéři si koulovačky užívali jako malé děti. Sami se nám přiznali, že to byla obrovská zábava. Schytali sice dost zásahů, ale dost jich také rozdali, takže ve finále byla spokojenost veliká.

Asi po čtvrthodině bitva skončila a studenti i ostatní aktéři se postupně rozešli. Většina z nich pravděpodobně rovnou pod horkou sprchu.

Reklama

Výběr článků

Načítám