Hlavní obsah

Od pátečního večera až do neděle bude uzavřena část Pražského okruhu

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Od páteční 21. hodiny až do nedělního poledne bude pro motoristy uzavřena část Pražského okruhu mezi Vestcem a Lochkovem. Silničáři budou provádět pravidelné protipožární zkoušky v Lochkovském a Komořanském tunelu i dílčí údržbu.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Článek

Pro řidiče mířící z dálnice D1 směrem na D5 a bude připravena objízdná trasa ulicí 5. května přes Jižní spojku, Barrandovský most, ulicí K Barrandovu, z níž sjedou zpět na okruh. Objezd bude stejný i v opačném směru. Ze Strakonické pak povede objížďka přes ulice Výpadová, K Cementárně, dále ulicí Pod Lochkovem a odtud na okruh.

Vedle pravidelných zkoušek protipožární ochrany, které se v tunelech provádějí každý rok, budou silničáři provádět i údržbu a tunely budou rovněž mimořádně prohlédnuty.

Drobné opravy budou provádět rovněž na mostní estakádě překlenující Vltavu a Berounku, kvůli nimž by jinak museli přistupovat k podobným omezením provozu.

Opravy estakády budou podle informací ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) prováděny v rámci záruky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám