Hlavní obsah

Zpěváka Hrůzu převezli z ostravské nemocnice do Čech

Právo, Novinky, ČTK, plk, jaš

Zpěvák Michal Hrůza byl v pondělí z ostravské městské nemocnice převezen do zdravotnického zařízení v Čechách. Bez bližších podrobností to uvedla mluvčí nemocnice Magda Otáhalová. Hrůza byl hospitalizován poté, co ho před třemi týdny napadla dvojice mladíků ve Stodolní ulici.

Foto: Milan Malíček, Právo

Článek

„V pondělních ranních hodinách byl převezen do Čech, tam bude pokračovat další léčba. Další informace si rodina nepřeje zveřejňovat,“ sdělila Otáhalová Právu.

„Mohu potvrdit, že dnes ráno Michala převezli z nemocnice v Ostravě do léčebného zařízení v Čechách. Na přání rodiny ale nemohu prozradit do kterého. Mohu jen říct, že ho nyní čeká ještě dlouhodobá léčba,“ řekla Právu zpěvákova manažerka Martina Tůmová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Zdravotní stav zpěváka se ale podle dostupných informací v posledních dnech zlepšoval, na jeho léčbě se už podílel logoped. [celá zpráva]

Hrůza 16. července vystupoval na ostravském Festivalu v ulicích. Po koncertě trávil čas s přáteli v jednom z barů ve Stodolní ulici. V podniku zůstal ale po půlnoci sám. Později se pak už na ulici dostal do konfliktu se dvěma mladíky ve věku 18 a 19 let. Podle dostupných informací se rvali mezi sebou a Hrůza je chtěl uklidnit. Když se rozhodl zavolat policii, oba zaútočili na něj.

Hrůza skončil s krvácením do mozku a v bezvědomí. Musel se podrobit operaci a byl udržován v umělém spánku, z něhož byl probuzen 29. července. Policie oba mladíky z útoku obvinila po několika dnech. Skončili ve vazbě. Uvedli, že všeho litují. Tvrdí ale, že si nic nepamatují.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám