Hlavní obsah

Lidé chtějí vrátit peníze za vstupné za ples, raut byl snědený, skleničky špinavé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Jen zbytky jídla na stolech, kde měl být raut, špinavé skleničky, které se nedaly použít, a problémy s ozvučením. Tak vypadal Tradiční ples v Brně. Někteří lidé proto chtějí vrátit peníze. Za lístek totiž zaplatili i 1500 korun, ale slíbených služeb se nedočkali. Firma, která ples pořádala, chyby uznává.

Foto: Profimedia.cz

Návštěvníci plesu našli raut snědený. Ilustrační foto

Článek

Ples se konal o prvním únorovém víkendu na Výstavišti a přivítal kolem 2500 návštěvníků. Televize Prima ve čtvrtek upozornila na to, že lidé čekali dlouhou řadu, než se dostali dovnitř, a stejná situace byla i u šatny. Když se chtěli dostat ke slíbeným rautům, byly snědeny a překvapily je i špinavé skleničky.

Adam Šeda z pořádající firmy Seekers Projects se brání tím, že se snažil situaci napravit vínem zdarma nebo objednáním dalšího jídla. „Je pravda, že ples nebyl takový, jak jsme si představovali. Žádné zodpovědnosti se nevzdáváme. Všechno však má svá vysvětlení a snažili jsme se to napravit," řekl v pátek Šeda.

Raut snědla část návštěvníků

Podle Šedy vznikl problém tím, že se část lidí dostala na ples dříve a jiným vchodem a raut snědla. Personál od rautu, který pak čelil hlavnímu náporu z jediného otevřeného vchodu, šel pomáhat do šatny a nestihl umýt skleničky.

"S výstavištěm jsme měli domluvu, že budou uzavřené všechny vchody a vstupovat se bude pouze jedním. Jenže to nebyla pravda a přišlo okolo 500 lidí navíc. Tím pádem zmizela dříve část rautu. Padá to samozřejmě na naši hlavu," uvedl jednatel.

Pořadatel přiznal i problémy s ozvučením. "Měli jsme zpočátku problémy. Vypadly nám vysílačky a ani jsme nemohli situaci včas řešit,” řekl Šeda.

Výtky návštěvníků uznává, některé však považuje za přehnané. "Lidé nám píšou, že bychom jim měli zaplatit za nákup šatů nebo kadeřníka. To přece nejde." Stěžovatelů je podle něj asi 25. Firma zvažuje, že jim nabídne návštěvu jiné akce nebo poukaz na sushi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám