Hlavní obsah

Jágr ještě nikoho ve volbách nepodpořil, oznámí to sám

Novinky, jas

Hokejista a majitel kladenského klubu Jaromír Jágr v úterý utnul spekulace médií ohledně možné podpory některé ze stran. Zatím se podle svých slov k ničemu podobnému nerozhodl, a pokud by tak učinil, dozvěděli by se to nejdříve jeho fanoušci. Jágr to napsal na svém facebookovém profilu.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Jaromír Jágr

Článek

„Blíží se volby a novináři se předhánějí články s různými spekulacemi a dohady. To já ale nemůžu ovlivnit. Každý si může napsat, co chce,” konstatoval k dosavadním spekulacím.

„Jen můžu slíbit, že pokud se rozhodnu nějakou stranu podpořit ve volbách, první budu informovat VÁS, (na Facebooku) moje fanoušky,” dodal Jágr.

Coby majitel hokejového Kladna následně zmínil i své spojení s podnikatelem Andrejem Babišem, který se svým hnutím Ano 2011 míří do politiky.

„Co se týče spojení Jágra a Babiše, je to hlavně spojení Agrofert a mládež kladenských Rytířů. Za to jsme Agrofertu strašně moc vděční. Pan Babiš ukázal velké srdce,” poděkoval Jágr, který by se měl objevit v televizních spotech Babišovy skupiny Agrofert.

„Snad volby dopadnou dobře a všichni budeme šťastní. Jestli ne, tak můžeme založit naši novou stranu v rámci HOKEJOVÉ RODINY. Do čtyř let nás už možná bude půl miliónu a s tím se dá pracovat,” dodal Jágr v nadsázce.

Jágr v minulosti otevřeně podporoval ODS, které loni věnoval osm miliónů jako sponzorský dar.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám