Hlavní obsah

Na D1 se u Velké Bíteše vytvořila šestikilometrová kolona

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Na dálnici D1 se v neděli odpoledne na 160. kilometru ve směru na Prahu vytvořila šestikilometrová kolona vozidel. Silnice se v místě opravuje a provoz je veden jen jedním pruhem. Problémy jsou podle dopravního informačního centra i na D5, mezi 144. a 150. kilometrem jsou odpočívadla plně obsazena kamióny.

Foto: Mapy.cz

Kolona na 160. kilometru D1

Článek

Kolona na D1 se vytvořila v místě, kde je provoz zúžen do jednoho pruhu. "Jenom tady na tom místě (kolem 160. kilometru ve směru na Prahu) je momentálně tak dlouhá kolona," řekl v 15:00 pracovník dopravního centra.

Vytvořila se podle něj poté, kdy se tam stala dopravní nehoda, ale pak už kvůli hustému provozu zůstala.

Na 157., 160. a 162. kilometru D1 stavbaři v rámci rekonstrukce dálnice přes noc na sobotu bourali tři mosty. [celá zpráva]

"To omezení (jízda jedním pruhem) tam začínalo včera (v sobotu) po shození mostů," uvedl v neděli pracovník dopravního centra. Očekává, že problémy přetrvají do večera, kdy by měl provoz zeslábnout. Řada lidí se v neděli vrací do hlavního města po prodlouženém víkendu.

Provoz na D1 již v neděli ráno mezi 236. až 241. kilometrem směrem na Ostravu poznamenala vážná nehoda, při níž zemřeli dva lidé. Havárie si vyžádala uzavírku, policisté úsek pro dopravu otevřeli před 10:00. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám