Hlavní obsah

Rath si zahrál středověkého felčara v upoutávce na slavnosti. Ty byly nakonec zrušeny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Obviněný poslanec David Rath se ještě před svým zatčením blýskl v upoutávce na Muzikálové slavnosti v Poděbradech, které se měly uskutečnit právě v těchto dnech. Vystudovaný lékař Rath v ní hraje felčara, který uzdraví krásnou blondýnku.

David Rath v upoutávce na slavnosti

 
Článek

Za zvuků hudby z muzikálu Noc na Karlštejně přijíždí zahalený rytíř do zámku. Když však poklekne před panovníkem, skácí se k zemi. „Doktora, zavolejte doktora,“ poručí okamžitě vladař.

Zástup šokovaných dvořanů prorazí felčar. Není to nikdo jiný než David Rath v dobovém kostýmu. Poklekne nad ležícím rytířem a sejme mu přilbici z hlavy. Jaké je jeho překvapení, když zjistí, že se pod brněním skrývá půvabná mladá blondýnka. Rath ji probudí z bezvědomí a odměnou je mu objetí od mladé krásky.

Sotva minutové video láká na Muzikálové ozvěny v Poděbradech. Ty se měly konat právě v těchto dnech, kraj ale celou akci nakonec zrušil. Podle kulturního střediska města Poděbrady k tomu došlo z rozhodnutí hejtmanky Moravčíkové.

Bývalý hejtman David Rath je známou postavou Středočeského kraje, často se objevoval na akcích všeho druhu. V současné chvíli sedí už více než tři týdny ve vazební věznici v Litoměřicích. Podle policie převzal úplatek za zmanipulování zakázky na rekonstrukci buštěhradského zámku.

Reklama

Výběr článků

Načítám