Hlavní obsah

Bárta má v policii silný vliv, tvrdí Kočí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Bývalá předsedkyně poslaneckého klubu Věcí veřejných Kristýna Kočí se obává o svou bezpečnost. Tvrdí, že je sledována. Na policii se však neobrátila, protože Vít Bárta v ní má nadále velký vliv, a proto jí Kočí nevěří. Ministerstvo vnitra podle ní ve skutečnosti neřídí John, ale Bárta.

Foto: Milan Malíček, Právo

Z erotického kalendáře kandidátek Věcí veřejných maminka nadšená nebyla.

Článek

Kočí to prohlásila v ČT24, kde mimo jiné zopakovala, že ji mrzí reakce kolegů na to, že jednala podle protikorupčního manuálu VV. Znovu zdůraznila, že nežádala Bártu o půjčku a byla nejprve předáním obálky s penězi zaskočena.[celá zpráva]

V současnosti nezařazenou poslankyni v této souvislosti pobavil i výrok Radka Johna, že si peníze půjčila na kabelky. Její nejdražší kabelka je prý za 5000. „Měla jsem plat 150 tisíc, a pokud bych si potřebovala půjčit, půjčila bych si od rodičů, a ne na kabelky, ale třeba na byt,“ uvedla Kočí.

Reklama

Související témata:

Související články

VV vyloučily Kočí z klubu i ze strany

Dosavadní předsedkyně poslaneckého klubu Věcí veřejných Kristýna Kočí byla vyloučena z klubu a posléze i ze strany. Rada VV to zdůvodnila hrubým porušením...

Výběr článků

Načítám