Hlavní obsah

Exšéf zelených v Plzni měl zpronevěřit padesát tisíc

Bývalý předseda Strany zelených v Plzni Luboš Bardzák měl zpronevěřit padesát tisíc korun z krajského rozpočtu strany. Uvedl to server Sedmicka.cz. Strana zelených v Plzni podle webu pravděpodobně vůbec nesestaví kandidátku do podzimních komunálních voleb.

Článek

Pražské vedení zelených v čele s Ondřejem Liškou na Bardzáka podá trestní oznámení.

Podle Martina Marka – předsedy plzeňské organizace – už je ale pozdě a dochází k tomu až po mnoha urgencích z jeho strany. „Ondřej Liška nechtěl skandál řešit před říjnovými komunálními volbami,“ uvedl Marek.

„Vím to od června. Snažil jsem se celou věc řešit s předsednictvem strany, ale v Praze se snaží celou věc zahrát do autu,“ uvedl Marek.

Bardzáka už v neděli předsednictvo SZ zbavilo funkce předsedy krajské organizace. I když se na něj hlavní volební manažer chystá podat trestní oznámení, je Bardzák pořád předsedou zelených na Doubravce. Stranu tak pořád navenek zastupuje.

Bardzák se k podezření, že by zpronevěřil nějaké peníze, zatím nechtěl vyjadřovat. Momentálně je podle svých slov mimo republiku. „V pátek budu v Plzni, rád se s vámi sejdu,“ uvedl.

Reklama

Výběr článků

Načítám