Hlavní obsah

ČSSD reaguje na antikampaň ODS, pivo bude za 2 Kč a dorazí i Elvis

Právo, Novinky, rsk, jas
Praha

Pivo za dvě koruny bude na zahájení volební kampaně ve čtvrtek v Ostravě a v pátek v Ústí nad Labem v reakci na antikampaň ODS prodávat ČSSD. Novinářům to v pondělí na tiskové konferenci v Lidovém domě řekl předseda sociální demokracie Jiří Paroubek s tím, že jeho strana chce splnit další z „volebních slibů“ - tedy oživit Elvise a vyléčit kocovinu.

Článek

"Jak ve čtvrtek, tak v pátek, jak v Ostravě, tak v Ústí nad Labem na zahájení naší volební kampaně bude pivo za dvě koruny. Bude také Elvis Presley, tedy dvojník, protože toho pravého bychom asi nedokázali dopravit. A pokud bude kocovina z piv, tak to může být nějakým způsobem řešeno. Jsme připraveni splnit i nemožné, což se nám snažila podsunout ODS,“ prohlásil Paroubek.

Podle ústředního volebního manažera ČSSD Jaroslava Tvrdíka bude na léčení kocoviny připraven prostředek k jejímu vyléčení antietanol.

Jde o zjevnou reakci na parodické billboardy z dílny ODS, na nichž je zobrazen usměvavý Paroubek slibující oživení krále rock'n'rollu, zrušení kocoviny a zároveň pivo za dvě koruny.

Občanští demokraté zahájili kampaň minulý týden. V Praze na Můstku představili své "Městečko řešení" a mimo jiné v něm nabízeli pivo, limonády a hamburgery za pětikorunu. Na plakátech pak anoncovali k prodeji i bustu šéfa ČSSD. [celá zpráva]

Foto: Michaela Říhová, Právo

Lídr ODS Petr Nečas

Reklama

Výběr článků

Načítám