Hlavní obsah

ČSSD vybízí: Člověče, nevol je!

Právo, rsk

Proti svým protivníkům z ODS, TOP 09 a Strany práv občanů - zemanovci (SPOZ) vyrukovala v pátek sociální demokracie v rámci předvolební kampaně s deskovou hrou Člověče, nevol je! Novinářům ji představil jihomoravský hejtman Michal Hašek.

Foto: Jakub Dospiva, ČTK

Stolní hra nazvaná "Člověče, nevol je!" má pomoci k volebnímu úspěchu sociální demokracie v květnových parlamentních volbách.

Článek

Na herním plánu je například vila v Toskánsku, předseda SPOZ Miloš Zeman, šéf ODS Mirek Topolánek, lobbisté Marek Dalík a Miroslav Šlouf, lídr TOP 09 Karel Schwarzenberg či exministr zdravotnictví Tomáš Julínek a jeho mluvčí Tomáš Cikrt.

„Bude k dispozici návštěvníkům mítinků. Stolní hry jsou oblíbené a v politice je třeba někdy o vážných věcech zavtipkovat. Je to takové připomenutí toho, co se pravici povedlo za poslední volební období,“ řekl Právu Hašek.

Kdo šlápne na políčko s Cikrtem, zaplatí třicetikorunový poplatek, kdo narazí na bývalého poslance Miloše Melčáka, vrací se na start a kdo potká místopředsedu ODS a exministra vnitra Ivana Langera, ve hře rovnou končí.

Kdo stoupne na políčko s místopředsedou TOP 09 Miroslavem Kalouskem, musí deset kol čekat, než exministr financí nevystřízliví a zvedne deficit státního rozpočtu.

Reklama

Výběr článků

Načítám