Hlavní obsah

Vandal posprejoval fotografie lídrů KSČM v sídle strany

Právo, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neznámý vandal ve čtvrtek poničil fotografie vedoucích představitelů KSČM v hlavním sídle strany v pražské ulici Politických vězňů. Právo o tom informoval šéf komunistických poslanců Pavel Kováčik.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik (vlevo) a místopředseda strany Jiří Dolejš.

Článek

„Nějaký vandal nám znečistil sprejem prostor vstupu do budovy. Zničil fotografie vedoucích představitelů KSČM, které jsou zde vystaveny,“ řekl ve čtvrtek Kováčik Právu. KSČM to spojuje s volební kampaní.

„My takovou volební kampaň rozhodně vést nebudeme. Politická scéna nepotřebuje takový konfrontační styl kampaně,“ uvedl Kováčik. Komunisté ale nebudou vandalství přímo v jejich hlavním sídle právně řešit.

„Právně to nestojí za to řešit, je to jen projev lidské ubohosti,“ míní Kováčik. Poškozování předvolebních plakátů a billboardů je v poslední době v ČR běžné. Naposledy se stala v Ústí nad Labem terčem Strana práv občanů Miloše Zemana, jejíž plakáty zde byly přelepovány konkurencí.

Reklama

Výběr článků

Načítám