Hlavní obsah

Ministerstvo vnitra zaregistrovalo sdružení Přátelé Miloše Zemana

Právo, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Občanské sdružení Přátelé Miloše Zemana bylo 24. července oficiálně zaregistrováno ministerstvem vnitra. Podle mluvčího sdružení Miroslava Grégra nyní začne přijímání a rozesílání přihlášek. Příští pondělí by se také mělo uskutečnit v Praze setkání s expremiérem Milošem Zemanem, na kterém se bude ladit programové prohlášení.

Článek

„Máme odsouhlasené stanovy. Nyní můžeme začít budovat organizační zázemí. Začneme těm, kteří se předběžně přihlásili, rozesílat přihlášky. A samozřejmě že budeme otevřeni přijímání přihlášek široké veřejnosti,“ informoval Právo Grégr.

Koncem června dosáhl počet zájemců o vstup do sdružení pěti set. „Zájem narůstá, už převyšuje poslední informaci. Hlavně chceme počkat, až se přihlášky sejdou, abychom mohli dát přesnou informaci,“ řekl k tomu v úterý Právu Miroslav Šlouf.

„Máme zajištěné kancelářské prostory. Budeme na dobré adrese, v Opletalově ulici. Počítám, že se tam nastěhujeme během srpna,“ upřesnil Grégr. První větší akce sdružení se má uskuteční s počátkem nového školního roku.

Reklama

Související články

Miloš Zeman nevyloučil kandidaturu na prezidenta

Bývalý premiér a předseda ČSSD Miloš Zeman, který tráví svůj politický důchod na Vysočině, Novinkám v reakci na ohlášené založení občanského sdružení "Přátele...

Výběr článků

Načítám