Hlavní obsah

Ulrichová dárky neshání, namaluje a uplete si je sama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doma u rodičů v Podkrkonoší prožije letošní Vánoce herečka Šárka Ulrichová (34). Žádný speciální dárek pod stromeček si nepřeje. Stačí jí, že je zdravá a že může dělat to, co ji naplňuje.

Článek

„Vím, že to zní jako fráze, ale já si opravdu čím dál víc vážím toho, že jsem fit a že díky tomu mám to štěstí dělat věci, které mě baví. Ráda bych si třeba zahrála ve filmu, ale k tomu budu potřebovat právě zdraví,“ svěřuje se Šárka, která prošla peklem drogové závislosti a teprve vloni se vrátila do běžného života.

Vánoce v Podkrkonoší podle ní budou krásné a bílé

„Takové, jako v Mrazíkovi,“ těší se Šárka. „A když třeba nebudou zrovna bílé, mám aspoň ve vzpomínkách podkrkonošské Vánoce v pohádkové podobě z dob, kdy jsem byla dítě.“

O Štědrém dnu bude herečka držet půst, večer si pochutná na smaženém kaprovi a bramborovém salátu. Pod stromeček nadělí rodičům dárky, které nenakoupí, ale sama vyrobí – dobře totiž maluje a plete. Bude zpívat koledy, navštíví přátele a vyrazí i na půlnoční mši do kostela v Bozkově.

Na Boží hod ale Ulrichová zřejmě pojede zase zpátky do Prahy, kde bydlí.

„Mám dvě kočičky, a tak jsem se už vloni taky vracela 25. prosince, abych ta svoje chlupatá miminka nenechávala samotné doma,“ svěřuje se Šárka.

Jak dodává, chce aspoň jeden den a noc být se svými nejbližšími, ale…

„Kdo ví, třeba se objeví můj vysněný úžasný člověk a prožiji Vánoce s ním. Hledat ho ale nebudu, ať si najde on mě,“ říká Šárka Ulrichová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám