Hlavní obsah

Setkání příznivců deskových her v Karlínském Spektru

Novinky, Štěpánka Friedrichová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 14. a 28. ledna proběhne od 15 do 18 hodin v Karlínském Spektru na Karlínském náměstí v Praze další setkání příznivců deskových a karetních her – klubu Deska.

Foto: Štěpánka Friedrichová
Článek

Setkání se uskuteční v suterénu budovy v klubu Podsklepeno.

Kdo už se předchozích setkání zúčastnil, ví, že bude mít příležitost zahrát si společenské stolní hry, které si nemá s kým jiným zahrát, případně si vyzkoušet hru, jejíž koupi teprve zvažuje.

Horní věková hranice není omezena, hry jsou vhodné pro kohokoli od čtyř let. V Desce najdete velké množství strategií, vědomostních kvízů i karetních her. Navíc díky své návštěvě získáte karty do originální hry. Takže čím častěji přijdete, tím více karet dostanete. Vstupné zdarma.

Nabízíme též možnost vyzvednout děti před akcí v družině z přilehlých škol: MŠ a ZŠ Perunova, Lyčkovo náměstí a P. Strozziho a převést je k nám do Spektra, kde si je pak můžete převzít. V případě zájmu o převod se obracejte na renata.farry@ddmpraha.cz.

Další informace na Facebooku: https://www.facebook.com/KarlinskeSpektrum/

Reklama

Výběr článků

Načítám