Hlavní obsah

Sagvan Tofi má dceru Santine

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sagvan Tofi (45)je otcem. Jeho přítelkyně Alena Zdárská (37) mu v sobotu porodila dceru Santine. Podle informací Novinek Tofi nebyl u porodu přítomen.

Článek

Alena Zdárská žije s Tofim více jak deset let. Společně vychovávají dceru Sáru, kterou má  produkční z prvního manželství. Santine je první společný potomek. "Myslím, že na to už snad v pětačtyřiceti má Sagi nejvyšší čas," směje se Alena.

Pár do poslední chvíle nevěděl, zda budou mít holčičku nebo chlapečka. "Nenechali jsme si to říct, chtěli jsme překvapení.  I u dcery Sáry měl lékař při ultrazvuku zákaz cokoli říct," řekla Novinkám produkční.

Už na premiéře muzikálu Děti ráje Alena naznačovala, že u porodu zřejmě herec nebude a podle informací Novinek se tak také stalo. "On je takový nervák, že bych si ho u toho ani moc nedokázala představit," dodala se smíchem Alena.

Reklama

Související články

Sagvan Tofi ukázal těhotnou milenku

Sagvan Tofi (45) bude otcem. Už za necelé dva měsíce přivede na svět jeho přítelkyně Alena Zdárská (37) hercova prvního potomka. Alena, která se vyhýbá...

Výběr článků

Načítám