Hlavní obsah

Opilého řidiče, který utekl od nehody, zadržel všímavý muž

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále více nehod je zaviněno alkoholem nebo drogami v krvi bezohledných řidičů. Neuvědomují si, a je jim to jedno, že "pod vlivem" ohrožují nejen sebe, ale hlavně okolí. Ve středu zadrželi strážníci za přispění dalšího řidiče staršího zalkoholizovaného muže, který boural.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

Ve středu odpoledne přijali strážníci z Prahy 7 oznámení, že v Bubenské ulici u železničního přejezdu došlo k nehodě osobního automobilu. Strážníkům se na místě přihlásila oznamovatelka, která uvedla, že projížděla místem ve chvíli, kdy z nabouraného vozidla vystoupil starší řidič a začal utíkat směrem do Strojnické ulice.

„Tam ho ale dostihl jiný řidič a přivedl ho zpět na místo nehody. Strážníci řidiče nabouraného vozidla vyzvali k prokázání totožnost. Na dotaz, zda před jízdou požil alkohol, muž odpověděl kladně. To potvrdila i provedená dechová zkouška s pozitivním výsledkem více než dvě promile,” informoval mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák. 

Přivolaná hlídka dopravní policie si celou věc převzala k dalšímu opatření.

Reklama

Výběr článků

Načítám