Hlavní obsah

Natruc nabídne Kolínský Big Band s Ondřejem Rumlem i Tata Bojs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Natruc, který se koná 24. srpna na Kmochově ostrově v Kolíně, nabídne žánrově pestrý program zahrnující vystoupení Kolínského Big Bandu i zvukovou a obrazovou show skupiny Tata Bojs. Pořadatelé 16. ročníku festivalu připravili tři pódia, na kterých se představí přes tři desítky interpretů, informovala Martina Jablanovská.

Foto: Supraphon

Tata Bojs

Článek

„Kolínský festival se stal jedním z devíti festivalů, kde kapela Tata Bojs předvede svůj unikátní projekt k 25. výročí svého vzniku s názvem Cyklace, aneb Tour domácí,” uvedla Jablanovská.

Speciální bude také vystoupení Kolínského Big Bandu, který obohatí svým zpěvem Ondřej Ruml. Své pěvecké kvality předvede i Kamil Střihavka s kapelou Leaders. V Kolíně také vystoupí jedna z nejpopulárnějších punkrockových kapel Iné Kafé a česká punková legenda Visací zámek. Na ostrově na Labi se objeví také Rybičky 48 a jejich slovenští kolegové Zoči Voči. Svá nová alba představí Skyline a UDG. Dále zahrají Imodium, Dymytry, Goodfellas, Zakázaný Ovoce, Enter a další.

Program Natrucu doplnili vítězové soutěže Natruc Talent - kapely Sabrage a K2. Naopak místo původně avizované skupiny Cocotte Minute, u níž došlo ke kolizi termínů, vystoupí kapela Matahari.

Vstupenky jsou do pátku v předprodeji k dispozici za 330 korun, na místě budou stát 390 korun. K dispozici bude zdarma stanové městečko. Brána festivalového areálu se otevře v 11:30. Podrobný program a další informace se nacházejí na www.natruc.eu.

Reklama

Výběr článků

Načítám