Hlavní obsah

Módní návrhář Osmany Laffita změnil nakrátko pohlaví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Módní návrhář Osmany Laffita (45) šokoval své přátele i příznivce. Na parník, který pořádala nejlepší česká travesti skupina Screamers, dorazil se svou početnou suitou. Na tom by nebylo nic divného, kdyby on sám a jeho pánský doprovod nepřišli převlečeni za úctyhodné dámy.

Článek

"Známe se s kluky ze skupiny dlouho a chtěl jsem přispět také trochou do mlýna. Probudil se ve mně na chvilku také travestita a šup, převlékl a načinčal jsem nejen sebe, ale i své nejlepší přátele," vysvětlil Laffita a upravil si drobný nedostatek kdesi ve výstřihu.

V průběhu programu stihl nejen popíjet šampáňo, ale pokřtil i dévédéčko skupiny a na závěr plavby, kdy parníkem otřásaly diskotékové hity, se spolu s ostatními "dámami" pustil do bujarého křepčení. Ještě předtím se ale stihl zvěčnit se šéfem Screamers Ladislavem Černým, který působil coby kapitán lodi, a těhotnou slečnou Nadjou.

"Já jsem vám to neudělal, neznám vás a nic nečekejte," dušoval se Osmany. "To já vím, jsme na tom stejně. Jsem taky chlap, takže by to nešlo, a jmenuji se Vojta," představila se Nadja a oba pak chvíli setrvali v přátelském rozhovoru. Osmany šťasten, že nebude platit alimenty, a Vojta (Nadja), že získal odborníka, který by mu sem tam mohl spíchnout nějaký ten model na vystoupení.

Reklama

Výběr článků

Načítám