Hlavní obsah

Lešek Semelka se chystá na nuda pláž

Novinky, Korzo
PRAHA

Zpěvák a rocker Lešek Semelka se už nemůže dočkat skutečně teplého počasí, aby si pořádně užil nuda pláže. A to přesto, že léto prožije nejspíš pracovně, protože se začne zkoušet muzikál Tři mušketýři, v němž by měl hrát střídavě roli Athose a Portose. Jakmile však bude mít volnou chvíli, vyrazí s manželkou na nudistickou pláž a pořádně si zaplavou bez plavek.

Foto: Iveta Busková

Den dětí v Příboře. Fotoarchiv města.

Článek

"Miluji léto. Nejraději bych ho prožil celé u moře, kdyby to ovšem šlo. A protože mám povinnosti, jezdím se svou ženou Alenkou do Brandýsa na pískovnu. Je tam fantasticky, krásná čistá voda, kolem borovice a klid," řekl Lešek Semelka.

Nuda pláže oba manželé skutečně milují, ale nikomu je nevnucují. Myslí si, že je věcí každého, zda si svlékne plavky.

"Měl jsem pár přátel, které jsme tam vzali. Ti se s tím nesžili. Zase jiní pochopili, že je to skvělá svoboda těla i ducha. Zalíbilo se jim to natolik, že jezdí taky," podotkl zpěvák.

Semelka nežárlí

Štíhlá blondýnka Alena ale určitě přitahuje pohledy mužů. Leška to však nechává v klidu. "Na manželku nežárlím, naopak jsem pyšný, že je po mém boku tak krásná žena."

Kdyby se někdo odvážil paní Semelkovou obtěžovat, je připraven bít se s ním na kordy. Jeho sok by to rozhodně neměl snadné, neboť v současné době se populární zpěvák pilně učí šermovat, protože to bude v novém muzikálu potřebovat. Účinkování v muzikálu je pro něj vlastně novinkou. Fakt, že ho autor hudby Michal David oslovil, je prý velkou výzvou. "Je to pro mě druhá poloha, ale nacházím v ní zalíbení," přiznal Semelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám