Hlavní obsah

Naštvaný Brňan demoloval zastávku. Natočila ho kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako smyslů zbavený se choval muž, který prakticky zdemoloval zastávku hromadné dopravy v Mikulčické ulici v Brně. Jeho řádění natočila kamera.

Vandal zdemoloval zastávkuVideo: MP Brno

 
Článek

Událost se stala na konci minulého týdne. „Po příjezdu strážníci v blízkosti téměř zničené zastávky viděli muže, který se choval agresivně. Energicky rozhazoval rukama, vykřikoval různé vulgarity a v ruce držel nějaký předmět. Přesto si před strážníky sám okamžitě lehl na břicho a dal ruce za záda. Hlídka muži nasadila pouta,“ popsala událost mluvčí Jana Pokorná.

Dvaapadesátiletý Brňan zničil téměř všechny skleněné výplně, střepy byly rozsypané v širokém okolí zastávky a poblíž se povalovaly potrhané papírové plakáty a odpadky.

Betonový odpadkový koš byl na dvě části. Kus ležel opodál ve vozovce. „Muž čin nezapíral a uvedl, že prý je naštvaný, proto si zlost vybil na zastávce a koši.“ Co ho tak rozrušilo, policie neuvedla.

Případ se škodou, která bude zřejmě v desítkách tisíc, vyšetřuje republiková policie.

Foto: MP Brno

Zdemolovaná zastávka

Pospíchám, uhni! Bezohledný řidič se lepil v Brně zezadu na auta, policisty přehlédl

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám