Hlavní obsah

Keira Knightleyová se do Pirátů z Karibiku nevrátí

Právo, Jaroslav Špulák

Britská herečka Keira Knightleyová oznámila, že se nevrátí do filmové série Piráti z Karibiku. Účinkovala v jeho prvních třech částech. Ve snímku Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) ale již nehrála a nepřijala ani nabídku natáčet další díl.

Foto: Reuters

Keira Knightleyová na festivalu v Torontu.

Článek

„Ta loď už odplula,“ vysvětlila na probíhajícím filmovém festivalu v Torontu, kde představila svůj nejnovější film The Imitation Game, v němž se představuje po boku Benedicta Cumberbatche, Matthewa Goodeho a dalších. Režisérem snímku je Nor Morten Tyldum a v českých kinech se objeví na začátku prosince.

Pátý film z pirátské série se bude jmenovat Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. V hlavní roli se v něm představí Johnny Depp a jeho režiséry budou Joachim Rønning a Espen Sandberg. Premiéra je naplánovaná na rok 2017.

Reklama

Související články

Fresh Film Fest nabídne šest debutových filmů

Letošní 11. ročník mezinárodního filmového festivalu Fresh Film Fest, který se v pražských kinech Světozor, Bio Oko a Kino 35 - Francouzský institut uskuteční...

Film o Ramones natočí Scorsese

Renomovaný režisér Martin Scorsese své hudební vášně nezapře, vedle dlouho ohlašovaného filmu o Sinatrovi má v plánu i snímek o slavné skupině The Ramones,...

Výběr článků

Načítám