Hlavní obsah

Honor jde po krku zavedeným výrobcům. Nová vlajková loď nabídne atraktivní cenovku

Novinky, ort

Výrobce mobilů Honor začal tento týden v České republice oficiálně prodávat novou vlajkovou loď zvanou View 20. Ta při cenovce necelých 15 000 korun zdatně konkuruje zavedené konkurenci, která je v některých případech až dvakrát dražší.

Foto: archív výrobce

Honor View 20

Článek

Honor View 20 je tím nejlepším, co v současnosti výrobce nabízí. Díky špičkové výbavě a prémiovému fotoaparátu si nicméně novinka nezadá ani s konkurenčními přístroji, směle se může měřit s telefony s cenovkou mezi 20 a 30 tisíci korunami.

Výrobce se navíc rozhodl pro velmi agresivní cenovou politiku. Základní provedení s 6GB pamětí a 128GB úložištěm vyjde na 14 990 Kč, výkonnější verze pak na 16 990 Kč. Ta nabízí 8 GB operační paměti a 256GB úložný prostor.

Foto: archív výrobce

Honor View 20

Lépe vybavený smartphone byste přitom v dané cenové třídě hledali v současnosti marně. Přístroj je totiž vybaven aktuálně nejvýkonnějším čipem z portfolia společnosti Huawei – modelem Kirin 980, který kombinuje výkonná a úsporná jádra.

V praxi by tak měla být novinka v porovnání s předchůdcem o 20 % výkonnější, a přitom až o 40 % šetrnější k baterii. Smartphone mimochodem nabízí baterii s kapacitou 4000 mAh.

Honor View 20 má 6,4palcovou obrazovku s rozlišením Full HD+. Pouze v levém horním rohu dotykové obrazovky je malá díra, ve které se ukrývá čelní kamera s rozlišením 25 Mpx. Na zadní straně telefonu se mimochodem nachází duální fotoaparát s rozlišením 48 Mpx, druhý objektiv je určen pro větší ostrost a prokreslenost detailů při pořizování momentek.

Foto: archív výrobce

Honor View 20

Může se vám hodit na Zboží:

Reklama

Výběr článků

Načítám