Hlavní obsah

Cestující v letadle chtěl sedět u okna, letuška mu ho nakreslila

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svérázným způsobem se vypořádala letuška s cestujícím, který se dožadoval sedadla u okna. Nakreslila mu ho na papír a přilepila na holou stěnu, u níž byl usazen, napsal server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K události došlo na palubě nejmenované letecké společnosti, podle všeho ale na některé lince v USA. Jeden z pasažérů naneštěstí skončil v řadě, kde nebylo okno, kterého se ovšem dožadoval a doufal, že mu palubní personál umožní si s někým prohodit sedadlo.

Místo toho mu ale letuška na stěnu přilepila na papíře nakreslené okno, dokonce se scenérií moře a mraků. Podle jiného pasažéra jeho stěžující si spolucestující zmlkl, naprosto uzemněn letuščinou reakcí.

Fotografie nakresleného okna se objevila na Twitteru a sdílelo ji přes 8000 lidí. „To je vážně chytré,“ napsal jeden z uživatelů.

„Bod pro letušku,“ komentoval jiný, zatímco další sarkasticky dodal: „Jaké měl ten pasažér štěstí, že byl obdařen takovou unikátní scenérií.“

Reklama

Výběr článků

Načítám