Hlavní obsah

Čerstvý sedmdesátník princ Charles na nových fotografiích s rodinou září štěstím

Novinky, tcs

Pět princů, tři vévodkyně a jedna princezna se spokojeně usmívají na nových rodinných fotkách, které v úterý vydal britský královský palác u příležitosti středečního jubilea následníka trůnu prince Charlese. Fotografie byly nafoceny v září v zahradách londýnského domu Clarence House.

Foto: Profimedia.cz

Z fotografií sálá rodinná pohoda.

Článek

Vyzařuje z nich rodinné štěstí. Pětiletý prince George sedí dědečkovi Charlesovi na klíně, na každé fotce mu na tváři hraje šibalský úsměv. Charles se spokojeně usmívá, některá britská média si však nezapomněla rýpnout, že jeho úsměv je již tradičně „poněkud gumový”.

Za Charlesem a jeho manželkou Camillou stojí princ William s vévodkyní Kate, která drží v rukou nejmladšího následníka trůnu. Vedle nich je pak usmívající se Harry s těhotnou vévodkyní Meghan.

Foto: Handout, Reuters

Nový rodinný portrét u příležitosti sedmdesátin prince Charlese.

O zachycení nového rodinného portrétu byl požádán fotograf Chris Jackson, který už fotil čtvrté narozeniny prince George a je ženatý se stylistkou vévodkyně Kate Nataschou Archerovou.

Foto: Profimedia.cz

Z fotografií sálá rodinná pohoda.

„Byl jsem potěšen, když jsem byl požádán, abych nafotil prince z Walesu obklopeného jeho rodinou u příležitosti tak důležitého životního milníku, jakým jsou jeho sedmdesáté narozeniny,“ řekl fotograf deníku Telegraph. „Bylo to opravdu výjimečné zachytit tak vypovídající a uvolněný rodinný portrét během veselého odpoledne v Clarence House,“ dodal.

Sedmdesáté narozeniny následníka trůnu Spojeného království v těchto dnech slaví celá Británie. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám