Hlavní obsah

Agáta Prachařová stráví Vánoce s rodinou u tchyně Dany Batulkové

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maminka Agáty Prachařové, Veronika Žilková, bude vánoční svátky trávit s nejmladší dcerou Kordulou a manželem v Izraeli, kde získal Martin Stropnický post velvyslance. Agáta s manželem Jakubem a dětmi Miou a Kryšpínem tak budou Štědrý den trávit u tchyně Dany Batulkové. A těší se, že si odpočine od vaření.

Jaké budou letošní Vánoce u Agáty PrachařovéVideo: Novinky

 
Článek

Na předvánoční přípravy si vždy Agáta Prachařová potrpěla. Teď se dvěma dětmi je ale ráda, že jí část břemene odpadne.

„Máma s Kordulkou sice budou v Izraeli, ale my strávíme Vánoce u Jakubovy mámy a tam budeme všichni,” vysvětlila, jak se obejde bez části rodiny.

„S mojí mámou se uvidíme až po Vánocích, ale dárky nám dává už teď, což je docela příjemné. Děti jich dostaly spoustu, já taky, a nějak se to bude muset přežít,” krčila rameny Agáta.

Foto: Novinky

Agáta Prachařová

Na svátky u tchyně se ale těší. „Tradice se tam sice moc nedrží, ale nejúžasnější je, že nemusím vůbec nic dělat. Přijedeme a je uvařeno a prostřeno. Pak jíme, rozbalujeme dárky a zase jíme. Tchyně skvěle vaří, takže je to hodně o jídle. A já tedy asi aspoň přivezu cukroví. Toho peču dvanáct až patnáct druhů a už mi budou pomáhat obě děti,” prozradila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám