Hlavní obsah

Hlasování Seznamu o nejoblíbenější herce vyhráli Ondřej Sokol a Zlata Adamovská

Novinky, mif

Nejoblíbenější českou herečkou je podle hlasování široké veřejnosti Zlata Adamovská. Mezi herci triumfoval Ondřej Sokol. Vyplývá to z výsledků ankety společnosti Seznam.cz, hlavního mediálního partnera Českého lva.

Článek

V anketě, která byla umístěna na webových stránkách ceskylev.seznam.cz, hlasovalo na 25 tisíc filmových fanoušků. Výsledky ankety byly vyhlášeny v sobotu na hlavním slavnostním galavečeru v rámci cen České filmové a televizní akademie (ČFTA) Český lev.

„Dohromady byly webové stránky s anketou zobrazeny více než 51 000 krát. Každému z hlasujících trvalo průměrně dvě a půl minuty, než si z více než 150 herců a 130 hereček vybral své favority, či případně dopsali svého oblíbence sami,“ uvedl marketingový ředitel společnosti Seznam.cz Michal Vodák s tím, že téměř dvě třetiny hlasujících v anketě tvořily ženy.

Ondřej Sokol a Zlata Adamovská od Seznamu obdrželi jako výhru počítačové tablety. V hlasování porazili svoje kolegy Karla Rodena, Elišku Balzerovou, Radima Fialu, Hanu Maciuchovou, Rudolfa Hrušínského či Simonu Stašovou.

Seznam.cz navíc odměnil i jednu z hlasujících - Radku Součkovou, která vyjádřila podporu svému oblíbenému herci jako 1001. Vyhrála dva lístky na slavnostní vyhlášení Českého lva a mohla tak prožít atmosféru slavnostního večera na vlastní kůži.

TOP 10 v hlasování v anketě O nejoblíbenějšího herce a herečku
PořadíJméno herceJméno herečky
1Ondřej SokolZlata Adamovská
2Karel RodenEliška Balzerová
3Radim FialaHana Maciuchová
4Rudolf HrušínskýSimona Stašová
5Miroslav DonutilLucie Vondráčková
6Vojtěch DykIvana Chýlková
7Ivan TrojanJiřina Bohdalová
8Jiří MacháčekTatiana Vilhelmová
9Martin DejdarVeronika Freimanová
10Josef AbrhámEva Holubová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám