Hlavní obsah

Nepolíbená pomocnice z kostela šokovala svým zpěvem v superstar

– Londýn
Novinky, Vladimír Michna

Susan Boylová, sedmačtyřicetiletá pomocnice v jednom kostele ve Skotsku, se stala hvězdou televizní pěvecké soutěže Britain's Got Talent (Británie má talent), který je obdobou české superstar. Porota se jí nejprve vysmívala, pak jí ale spadla brada. Žena ji i diváky v sále svým výkonem zcela šokovala.

Článek

Na první pohled by to do ní nikdo neřekl. Před vystoupením například přiznala, že ji v životě ještě nikdo nepolíbil a nikdy nebyla na rande. Sdělila ovšem také, že zpívá již od svých dvanácti let, ovšem jen sama pro sebe.

Když vystoupila na pódium, zaplněné divadlo ji přijalo téměř nepřátelsky. Také porota soutěže se k Susan chovala mírně ironicky a rozhovor doprovázela uštěpačnými grimasami.

Jejím snem je být profesionální zpěvačkou, jakou je třeba Elaine Paige, řekla před svým vystoupením a porota jen kroutila hlavami.

Porota oněměla, sál aplaudoval

Boylovou to však neodradilo a na pódiu byla sebevědomá. Při prvních taktech písně I Dreamed A Dream z muzikálu Les Miserables doslova zmrazila diváky v divadle i u ubrazovek v celé Británii. Z jejího hrdla se linul profesionální a opravdu krásný zpěv. Uštěpačná porota oněměla a divadlo Boylové ve stoje aplaudovalo téměř při každém verši písně.

Po skončení ji porota v hodnocení vynesla do nebe. Všichni tři porotci, Simon Cowell, Piers Morgan a Amanda Holden, jí uděli třikrát “ano” pro postup do dalšího kola. Amanda Holden měla dokonce slzy v očích. Morgan řekl, že tento výkon byl pro něj “největším překvapením za tři roky v této show.”

Podle britských médií by Boylová mohla tento ročník soutěže Britain’s Got Talent vyhrát. Boylová věří, že její úspěch je odpovědí na šikanu, kterou musela snášet ve škole ve městě Bathgate ve West Lothianu. “Stále ty děti vidím. Ale já jsem ta, kdo se směje naposled,” řekla v rozhovoru pro Mirror.

Na internetu si video s jejím vystoupením během několika dnů pustily již milióny lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám