Hlavní obsah

K dítěti třináctiletého Brita se jako otec hlásí další chlapec

Novinky, CNN, alt, The Daily Mail

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

K otcovství dítěte, které se v pondělí narodilo patnáctileté Britce Chantelle Steadmanové se přihlásil další chlapec. Dosud se k otcovství děvčátka hlásil třináctiletý přítel dívky Alfie Patten. Ten v reakci na dalšího chlapce ihned prohlásil, že je ochoten jít na testy DNA.

Foto: Profimedia.cz

Mladý pár poskytl rozhovor bulvárnímu deníku The Sun.

Článek

Mladý pár poskytl rozhovor nedělnímu vydání bulvárního deníku The Sun. Prohlásili, že jsou za dceru Maisie Roxanne rádi a chtějí se o ni dobře postarat. Ze snímků je patrné, že otec dítěte, ač je mu třináct let, vypadá mnohem mladší

Zpráva o chlapci, který je ve třinácti letech otcem, obletěla v polovině týdne svět. Patten dceru zplodil, když mu bylo 12, jeho přítelkyni bylo 14.

O otcovství se ale přihlásil i šestnáctiletý Richard Goodsell. "Vím, že mohu být otec, Všichni kolem mě si to myslí. Říkají, že Maisie má moje oči, myslí si to i moje matka. Pokud jsem otec, mám právo to vědět," řekl Goodsell listu The News of The World.

Pattenův otec chlapci doporučil, ať jde na testy DNA. To požaduje i druhý chlapec.

Škola je nudná

Třináctiletý Patten v rozhovoru pro Sun řekl, že se nechce vrátit do školy, protože je nudná a nebaví ho žádný předmět.  Popisoval také, že ví, jak se o dítě starat, jak mu například měnit plenky a jak ho oblékat. K tomu, zda má rád matku dítěte Chantelle, se ale neuměl vyjádřit.

Reklama

Související témata:

Související články

Třináctiletý britský školák se stal otcem

Ve Velké Británii se stal otcem teprve třináctiletý školák. Alfie Patten, který podle vzrůstu vypadá ještě mladší, před novináři prohlásil, že bude své dceři...

Výběr článků

Načítám