Hlavní obsah

Důchodkyně hledá muže, se kterým si před 40 lety domluvila rande

Novinky, jky
LLANGOLLEN

Hon za ztracenou láskou, jinak asi ani nejde popsat snaha 72leté Velšanky Reginy Bradleyové. Ta v prosinci roku 1968 poznala na londýnském letišti v Gatwicku tajemného Velšana, se kterým si domluvila schůzku. Avšak na místo určení, londýnský Picadilly Circus, dorazila Regina později a s mužem, který ji tak okouzlil, se minula.

Článek

Nyní vynakládá tisíce liber na to, aby se ho po 40 letech pokusila najít.

Regina Bradleyová stále nemůže zapomenout na to, jak jí muž po několika momentech řekl do očí: "Miluji tě." "Byl první, kdo mi v životě tohle řekl a zůstalo to ve mě celých 40 let," uvedla penzistka.

Když přišla žena na schůzku na světoznámém Picadilly Circus pozdě a "tmavovlasého a dobře vypadajícího" muže již nikde nenašla, byla prý zcela zdevastovaná, informoval britský deník Sun. 

Regina se od té doby již stihla vdát, přivést na svět dva potomky a také se rozvést. Teď utrácí v přepočtu desetitisíce korun za nejrůznější reklamy, které mají přivést neznámého muže zpět za ní. Podle svých slov procestovala skoro celý Wales ve snaze muže najít.

"Někteří lidé mi říkají, že to co dělám, je nesmyslné, ale já bych ho doopravdy chtěla najít, dokud je třeba ještě čas," dodala důchodkyně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám