Hlavní obsah

Otčím vzal na syna motorovou pilu

– BRNO
Právo, pko

K bitce jako vystřižené z amerických druhořadých akčních filmů došlo v pondělí v garáži rodinného domku na Blanensku. Potyčku odstartovala hádka jednapadesátiletého muže s o třicet let mladším nevlastním synem.

Článek

První rána dopadla do obličeje silně podnapilého otčíma, syn mu tvrdou ranou rozrazil obočí. To staršího muže rozzuřilo natolik, že sáhl po motorové pile. Stroj se mu naštěstí nepodařilo nastartovat, ale i tak pilou máchal proti mladíkovi s velkou vervou. Ten se před otčímovými výpady bránil malým žebříkem a nakonec se mu podařilo motorovou pilu útočníkovi vytrhnout.

Otčím však zareagoval rychle, popadl do ruky dřevěnou hůl a bez lítosti se do mladého muže pustil. Do sporu se nakonec zamíchala i manželka zuřivce a matka mladíka, jenže bitku se jí uklidnit nepodařilo. Naopak v nastalé vřavě sama dostala tvrdou ránu pěstí do obličeje, ovšem kvůli nepřehledné situaci si nestačila ani všimnout, kdo byl autorem úderu.

„Bouřlivý spor ukončila až přivolaná policejní hlídka. Ta eskortovala jedenapadesátiletého muže, který nadýchal téměř dvě promile, na záchytku,“ dodal k případu policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Reklama

Výběr článků

Načítám