Hlavní obsah

Nevěstě se během svatby rozpadly šaty a odhalily pozadí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MILÁNO

Nevěsta z Itálie se soudí s módním návrhářem a má k tomu dobrý důvod. Její svatební šaty v přepočtu za 60 000 Kč se v kritickém okamžiku rozpadly a ona se před oltářem ocitla s obnaženým pozadím. Třicetiletá žena, jejíž jméno italský tisk kvůli ochraně soukromí neuvedl, tvrdí, že její velký den zničila špatná práce krejčích.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

V žalobě se uvádí, že se nevěsta rozplakala a oddávající kněz nevěděl, kam s očima. K incidentu došlo ve města Chiavari na italské riviéře. Jak uvádí list Daily Telegraph, nevěsta teď žádá od návrháře odškodnění v přepočtu 600 000 Kč.

Její právník Alberto Figone říká: "Měla to být největší událost v životě mé klientky, ale stala se z toho naprostá noční můra a její svatba se ocitla v troskách. Cítila se nesmírně trapně, protože se jí u oltáře rozpadly šaty, sklouzly a všem přítomným odhalily její pozadí. Kněz obřad dokončil a pár byl oddán, ale samozřejmě se nedaly pořídit z obřadu žádné pořádné fotografie, protože nevěsta byla napůl nahá."

"Proto se rozhodla soudit se s obchodem ve města Rapallo, který šaty vyrobil, a žádat náhradu za mravní újmu i finanční ztrátu ve výši 23 000 euro," dodává Figone.

Kuriózní nehoda se stala už v roce 2006, případ se případ ale nyní až teď dostal k soudu. Stejně jako svatební šaty nevydrželo ani manželství a po roce se rozpadlo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám