Hlavní obsah

Řidič octavie se těžce zranil při srážce s náklaďákem

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DOLNÍ BŘEŽANY

Vážná dopravní nehoda se stala v úterý odpoledne mezi obcemi Dolní Břežany, Libeč a Zlatníky. Při srážce nákladního vozu se Škodou Octavie byl těžce zraněn řidič osobního vozu. Vrtulník ho dopravil do pražské nemocnice.

Článek

Záchranáři z Jesenice byli o neštěstí informováni ve tři hodiny odpoledne. Na místo také ihned vyrazili policisté a hasiči. Po příjezdu na místo záchranáři zjistili, že se střetl nákladní automobil s osobním vozem, ve kterém utrpěl těžká zranění řidič.

:. Záchranáři bojují o život těžce zraněného muže. Foto: ZZS Středočeského kraje.

"Po příjezdu naší posádky na místo byl muž v bezvědomí, stále ještě uvězněn ve svém voze a musel být vyproštěn hasiči. Utrpěl mnohočetná těžká poranění hlavy, hrudníku a břicha. Hned po vyproštění lékař muži zajistil dýchací cesty,“ řekla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Lékař se z místa zásahu spojil se zdravotnickým operačním střediskem a z důvodu vážného stavu pacienta zažádal o asistenci letecké záchranné služby. Na místo byl přivolán vrtulník z Prahy, který zraněného transportoval na specializované pracoviště v Praze. Okolnosti srážky vozidel vyšetřují policisté.

:. Vrtulník transportoval zraněného řidiče do pražské nemocnice. Foto: ZZS Středočeského kraje.

Reklama

Výběr článků

Načítám