Hlavní obsah

Herečka Lindsay Lohanová žije s lesbičkou

NEW YORK

O bisexuální orientaci Lindsay Lohanové se psalo hodně. Herečka ale teď spekulace o svém založení stvrdila, když se nastěhovala ke své kamarádce Samantě Ronsonové. Ženskou lásku provozovaly také během večírku na jachtě v Cannes, kam si přijely užít filmový festival.

Foto: Profimedia.cz

Samantha Ronsonová s Lindsay Lohanovou (vpravo)

Článek

Lohanová i Ronsonová tvrdí, že jsou pouze dobrými kamarádkami. V jejich pojetí je však mezi přáteli běžné dotýkání, líbání a dokonce i sex. Ve čtvrtek v noci obě americké celebrity ve francouzském Cannes přítomným na soukromé party rappera P. Diddyho ukazovaly, co je to lesbická láska.

Randit společně mají údajně již rok, americký list New York Post navíc tvrdí, že poslední týdny tráví společně v jednom hotelovém pokoji a objíždějí ruku v ruce Evropu. „Jsou pouze kamarádkami, jen kamarádkami,“ zdůrazňuje vždy novinářům matka Dina Lohanová.

Jenže podle novináře z magazínu In Touch Weekly – Jaretta Wieselmana – se herečka dokonce k Ronsonové nastěhovala. V USA se navíc spekuluje o tom, že se Lohanová s Ronsonovou zasnoubily. Obě nosí na svém prsteníčku diamanty posázený kroužek. Lindsay se jím pochlubila v Cannes na večírku návrhářů Dolceho a Gabbany.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám