Hlavní obsah

V Kanadě začali tetovat oční bulvy

TORONTO

Komu se dělá nevolno při pohledu na práci klasického tatéra, který do kůže maluje trvalé obrázky speciální jehlou, ten by neměl číst dále. Řeč totiž bude o tetování oční bulvy, proceduře, při které běhá mráz po zádech i těm otrlejším. V Kanadě přesto experimentálně provedli první tetování oka, kdy se pod povrch bělma vpichuje trvalá barva.

Článek

První tetování má jeden z velmi otrlých nadšenců tzv. bodyartu, který si nechává říkat Pauly Unstoppable.V kanadském Torontu si nechal experimentálně vpíchnout modrou barvu do bělma svých očí. Jehlou tatér vstřikoval jasně modrou barvu do Paulyho bělma tak dlouho, až se zcela zabarvilo.

A kdo si ještě stále s úsměškem v koutku úst říká, že to musela být hračka, nechť si představí, že do oční bulvy tatér musel nepříliš tenkou jehlou píchnout dotyčného celkem čtyřicetkrát, aby barva rovnoměrně pokryla celé oko.

Experimentátora mohlo jedině uklidnit, že modrý inkoust byl smíchán se speciálním očním roztokem obsahujícím antibiotika, aby se předešlo možné infekci.

Podle společnosti ModProm, která pokus na Paulym provedla, je prý jisté, že muž neoslepne.

Počkejte na výsledek, vyzývá Pauly

"Skutečně musím opět zdůraznit, že ta procedura byla široce prozkoumána a provedena lidmi, kteří si byli vědomi všech rizik a možných komplikací a že by se o to neměl nikdo běžně pokoušet," řekl muž s potetovaným okem.

"Teď, když tento pokus začal, prosím počkejte na nás, až se to vyléčí, nebo až oslepneme, než s tím sami začnete,“ varoval světovou veřejnost Pauly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám