Hlavní obsah

Katie Holmesová s Tomem Cruisem slaví Valentýna ve velkém stylu

LOS ANGELES

Podobně jako v jiných domácnostech, tak i v rodině hollywoodského hereckého páru Katie Holmesové (29) a Toma Cruise (45) již dali sbohem vánočnímu stromku a koledám. Sváteční nálada je však neopouští, díky přípravám na jiný svátek, totiž den svatého Valentýna, který připadá jako každý rok na 14. února.

Článek

Sama Katie přiznala britskému magazínu New!, že od té doby, co je provdaná za Toma Cruise, patří svátek všech zamilovaných k jejím nejoblíbenějším. Dříve tomu však bylo přesně naopak.

"V pubertě jsem byla ze dne svatého Valentýna frustrovaná. Všechny kamarádky dostávaly zamilovaná přáníčka, květiny a drobné dárky, jenom já jsem byla pro kluky vzduch," postěžovala si herečka, která dnes patří mezi nejkrásnější ženy planety.

A dodala: "Díky vztahu s Tomem se však můj názor na Valentýna změnil. Tom je totiž velký romantik a zahrnuje mě pugety růží, sladkostmi, dárky a dalšími velkorysými zamilovanými gesty."

Reklama

Související témata:

Související články

Valentýn - svátek zamilovaných nebo komerce?

Asi neexistuje žádný jiný svátek, který je spojen s takovou vlnou emocí jako Valentýn. Někteří lidé tento svátek milují, jiní ho zatracují. V každém případě...

Když valentýnská večeře, tak stylová

Velmi originální valentýnský recept vám přináší šéfkuchař restaurace Červená Tabulka Tomáš Iltis. Pokud nemáte chuť, čas nebo náladu si jídlo připravit sami,...

Výběr článků

Načítám