Hlavní obsah

Britney Spearsová se pravděpodobně pokusila o sebevraždu

CNN, BBC, Jakub Kynčl, Novinky, Los Angeles Times

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES
Aktualizováno

Ve čtvrtek brzo ráno měli policisté a záchranáři v Los Angeles pořádně napilno. Policie ze čtvrti Severní Hollywood vyslala krátce před jednou hodinou ranní k domu Britney Spearsové osm policistů, včetně motorizované jednotky a policistů v civilu. Na místo dorazila také jednotka záchranné služby. Podle místních médií šlo zřejmě o pokus o sebevraždu. Podle jiných zdrojů, byl převoz zpěvačky plánovaný.

Foto: Profimedia.cz

Ambulance eskortuje Britney Spearsovou do nemocnice.

Článek

"Oddělení vyslalo na místo osm policistů přesně v 0:55," řekl jeden z policistů, který si nepřál být jmenován, jelikož nemá pravomoc vyjadřovat se k události veřejně. Policejní mluvčí poté řekl agentuře AP, že popová hvězda byla odvezena do nemocnice, aby se jí "dostalo pomoci". Blíže již odmítl k celé záležitosti cokoliv sdělit.

Na místo se okamžitě sjelo obrovské množství paparazzi. Deník Los Angeles Times informoval o tom, že byla popová ex-hvězda převezena do zařízení UCLA Medical Center. Jejich reportér popsal, že ambulanci, která vezla Britney Spearsovou doprovázel policejní konvoj o délce fotbalového hřiště, aby se zabránilo paparazzi dostat příliš blízko k vozu záchranné služby.

"Jedem, jedem, jedem!"

Reportér dále uvedl, že nebylo možné identifikovat, oč přesně v záchranné akci šlo, jediné, co se mu podařilo zaslechnout bylo hlášení v policejní vysílačce: "Balíček je na cestě. Opouštíme místo. Jedem, jedem, jedem!"

:. Do areálu nemocnice přijela ambulance s Britney Spearsovou, doprovázená motorizovanými policisty, v 1:45 ráno.foto: Profimedia

Zajímavé také je, že několik hodin před příjezdem prvních policistů se u domu Spearsové vytvořila skupina 20 až 25 lidí, které dva kolemjdoucí policisté důrazně požádali, aby si šli po svém a z místa odešli.

Otec Spearsové plakal

Během chvil, kdy se záchranáři nacházeli v domě, padali před jejím sídlem fráze o pravděpodobném bezvědomí, resuscitaci a pokusu o sebevraždu. Britney navštívili před odvozem do nemocnice i její nejbližší. Na místo dorazila matka Lynne i otec Jamie, který byl spatřen jak pláče.

Do nemocnice pak za Spearsovou vyjeli další blízcí lidé, mimo jiné několik kamarádek a manažer i přítel v jednom - Sam Lufti.

Převoz možná plánovaný

Podle jednoho z úředníků byl ale převoz Britney Spearsové do nemocnice naplánován již velkou část dne.

Není tomu dlouho, co se na internetové stránce WhenIsBritneyGoingToDie.com začal tipovat datum její smrti. Kdo tipoval právě čtvrtek 31. ledna, tak byl výhře Playstationu 3, který stránka za správný tip nabízí, zřejmě velmi blízko.

Anketa

Pokusila se Britney Spearsová opravdu o sebevraždu?
Ano
73,5 %
Ne
26,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4000 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám