Hlavní obsah

Nechte Spearsovou na pokoji, vyzývá Hiltonová

– NEW YORK

Americká celebrita Paris Hiltonová brání zpěvačku Britney Spearsovou, které nedávno soud zakázal stýkat se s jejími syny. Šestadvacetiletá dědička hotelového impéria, která je stejně jako popová zpěvačka proslulá svým bujarým nočním životem, v televizním programu E! News vyzvala, aby Spearsovou všichni nechali v klidu žít.

Článek

"Je to skvělá matka a skvělá holka, opravdu ji mám ráda," řekla Hiltonová. V době, kdy se Spearsová rozváděla se svým druhým mužem a otcem svých dvou synů Kevinem Federlinem, trávila s Hiltonovou hodně času. Jejich společné večírky, nakupování a projížďky autem, k čemuž se přidávala další "zlobivá celebrita" - herečka Lindsay Lohanová, byly na konci roku 2006 vděčným soustem pro bulvární fotografy.

Jejich veřejně proklamované přátelství ale pak poněkud ochladlo poté, co si fanoušci Spearsové stěžovali, že má Hiltonová na někdejší popovou princeznu špatný vliv. To ovšem nezabránilo tomu, aby pak obě mladé ženy neměly potyčky se zákonem. Hiltonová loni v létě dokonce strávila 23 dní za mřížemi v Los Angeles kvůli tomu, že porušila podmínečný trest, který jí byl udělen kvůli řízení auta pod vlivem alkoholu.

Nepomohlo ani nové album

Poté, co opustila brány věznice, se dušovala, že svůj životní styl změní a dá se na dobročinnost. Stejně stará Spearsová mezitím vedla právní bitvu o opatrovnictví svých synů s Kevinem Federlinem, strávila nějaký čas v odvykacím zařízení a pokoušela se o návrat na výsluní popmusic s novým albem Blackout.

Na začátku letošního roku byla poté, kdy odmítala odevzdat syny svému exmanželovi, odvezena do nemocnice na pozorování. Soud jí pak zakázal scházet se s dětmi, které už na podzim dočasně svěřil do péče Federlina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám