Hlavní obsah

Spice Girls? Reklama na anorexii

Zatímco dosud byla Victoria Beckhamová za své vyzáblé tělo pod neustálou palbou kritiky, vedle Geri Halliwellové je teď úplná tlusťoška. Ginger Spice totiž zhubla na neuvěřitelných 45 kilogramů. A svou svalnatou superštíhlou postavu vystavuje na odiv všude. Také v novém videoklipu Headlines skupiny Spice Girls.

Článek

Geri v minulosti přiznala, že trpí bulimií. Její váha značně kolísala a nejstarší ze „Spajsek" připomínala jeden čas kuličku. To je ale dávno pryč a matka jeden a půlleté Bluebell Madonny na sobě tvrdě dře. Cvičí několikrát týdně, drží speciální dietu, věnuje se meditacím a józe. Její tělo je samá šlacha a sval. A když stojí na váze, dosahuje ručička sotva k číslu 45.

„Nemluvilo se o ničem jiném, jen jak Geri vyzábla. Victoria Beckhamová je stále kritizovaná kvůli své váze, ale vedle Geri vypadá skutečně plnoštíhle. Když si vzpomeneme na její minulost plnou problémů s jídlem, velký úbytek na váze nepřekvapí. Dosud se zdálo, že je spokojená se svou plnější postavou a že si ji spokojeně udržuje, ale najednou zřejmě sklouzává ke svému zlozvyku, kdy tvrdě dře a drží extrémní dietu. Je jisté, že se cítí být stresovaná, aby vypadala co nejlépe vedle Victorie, ale zdá se, že zašla příliš daleko,“ řekl magazínu Star jeden z přátel Halliwellové.

Geri teď prý týdně uběhne deset mil, nejí po šesté a koupe se v ledové vodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám