Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: RF Online - hromadné RPG zcela zdarma

Novinky, Radovan Blažek

MMORPG znamená zkratku pro hromadně hrané RPG po síti. Ta byla dříve dostupná jen těm, kteří neváhali obětovat mnohdy docela vysoký měsíční poplatek ze své kreditní karty. Tato hra se to rozhodla změnit.

Článek

Když se u nás před deseti lety objevilo jedno z prvních MMORPG - Ultima Online, bylo to v době, kdy se většina lidí připojovala přes modem a o platební kartě pro internet neměly tehdejší banky ani ponětí. Naštěstí jsme se čase přiblížili k civilizovaným zemím natolik, že třeba takový World of Warcraft se stal již poměrně populární.

Stále však zůstává nutnost něco platit. Tak tomu bylo i u RF Online v zemi jeho původu, v Japonsku. A posléze i v Evropě. Stala se ale jedna nemilá věc - zákazníci na starém kontinentě ji nepřijali tak, jak se očekávalo. Možná se jim nechce zkoušet nic nového, možná se jen těžko smiřují s výrazně asijským nádechem celé hry.

Ten je patrný třeba už jen z grafiky. Ta je silně ovlivněna hentai, a tak se to kolem vás bude jen hemžit dráždivými, leč cudně ukrytými poprsími a podobnými věcmi. Tím ovšem nechci grafiku nijak shazovat, už podle obrázků poznáte, že se jedná o něco úchvatného a ve skutečnosti to vypadá mnohem lépe.

Neméně dobře jsou na tom i herní možnosti. Můžete zvolit buďto cestu osamělého válečníka anebo se sdružovat do guild... Možností je zde opravdu mnoho; RF Online tak bez problémů můžeme uznat členství k klubu elitních MMORPG.

Poznámka: Po stažení instalačního souboru projděte procesem, který se skrývá pod odkazem "homepage". S jeho pomocí si vygenerujete bezplatný aktivační klíč.

DOWNLOAD, homepage, 1.5 GB, 10/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: DriftCity - škola smyku

Ačkoli by se mohlo zdát, že se jedná "jen" o další automobilový simulátor, který se svou grafikou blíží starším komerčním kouskům, ve skutečnosti jde o daleko...

Výběr článků

Načítám